TV ÜNİTELERİNDE DOĞAL TAŞIN KELEBEK ETKİSİ !

Taş Duvar TV Üniteleri

 

Ev dekorasyonunda kullanılan taş bölmelerin kullanımı, ülkemizde de gittikçe yaygınlaşıyor. Amerika, Kanada gibi ülkelerde çok yaygın olan taş bölmeler, bizde de değişik mekânların dekorasyonunda,  taş duvar TV üniteleri yani plazma TV arkası taş kaplama yapılması gibi özel çözümler için de sık sık kullanılır hale geldi. Bu tür noktasal, dekoratif,  dokunuşların, evlere kattığı artı değerler göz önüne alındığında, bu tür uygulamaların maliyetlerinin oldukça uygun olduğunu gören müteahhitlerin, satılık evlerini çekici hale getirebilmek için başvurduğu bir yöntem aynı zamanda.

tv-unitesi-tas-kaplama

Günümüzde televizyonun insanlar üzerindeki etkisi düşünüldüğünde, evde genellikle günlük yaşantımızda zamanımızın oldukça büyük bir kısmı televizyon karşısında geçiyor. Bunun anlamı da evimizde en çok baktığımız, misafirlerimizin, en çok gördüğü duvar,  televizyonun olduğu duvardır. Bu duvara plazma ünitesi, taş kaplama bir ünite yaptırarak, sağlayacağınız görüntü, evinize çok ayrı bir hava veriyor. TV arkası taş kaplama olan salonunuzda, gelen misafirlerinize ve ailenize taşın doğallığını, baktıkça insana güven duygusu veren görüntüsünü sunmuş oluyorsunuz. Ayrıca evinizde kullanacağınız taş duvar tv üniteleri, yine taşın insanlar üzerindeki güç duygusunu da size yaşatıyor.

 

İç Mekan Dekorasyonunda, Üç Boyutla Gelen Zenginlik

Özel evlerin, özel olmasını istediğiniz duvarlarında artık kullanılan, üç boyutlu taş görünümlü, patlatma taş uygulamaları, evlere ayrı bir keyif ve değer katıyor. Bu tür taşların uygulamasında çok da özel uzmanlık gerektiren, zorluklar yok. Biraz bu işlerden anlayan bir kişinin, kendi tasarımını, kendisinin hayata geçirebilmesi mümkün. Dostlarınızla,  TV izlerken televizyon ünitesi, taş kaplama bölümünün sizin eseriniz olduğunu öğrendiklerinde nasıl gurur duyacağınızı bir düşünün.

Ev dekorasyonunda, iç ve dış mekânlarda sık sık kullanılan üç boyutlu patlatma taş,  doğal taş dokusu görüntüsünü sağlayan, kolayca uygulanan dekoratif malzemelerdir.

–   Paneller

–   Sütunlar

–  Kemerler, biçiminde imal edilebilen, bu malzemelerin, ev dekorasyonunda sağladığı etki, başka hiçbir malzemede yoktur.

 

Televizyon ünitelerinin arka duvarını doğal taş kaplama.

Televizyon ünitelerinin arka duvarını doğal taş kaplama.

 dogaltas-dogal-tas nis-ici-dogaltas-kaplama nis-ici-dogal-tas-kaplama tas-kaplama tv-unitesi-tas-kaplama-modelleri

Evinize Değer Katın

 

Taş duvar TV üniteleri, doğal taş kaplı şömineler gibi, maliyette sizleri çok da fazla üzmeyecek, ancak evinizin ruhuna ayrı bir değer katacak ufak uygulamalar, evinizin maddi değerine de artı bir değer kazandıracaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.