Doğal Taşların Renk Tonları Ekranda Göründüğü Gibimidir?

Doğal Taşların renk tonları birbirinden farklılık gösterebilir. Güzelliği doğallığında saklı olan bu ürünlerin renk tonları canlı gözle bakıldığında farklı bilgisayar ekranından faklı gözükebilir.Biz en doğru renk tonunu görebilmeniz için ürünlerimizi profesyonel fotoğraf makinesi ile çekip Son teknoloji monitörler ile renk tonunu ayarlıyoruz.Fakat renkler monitörden monitöre bile farklılık gösterebiliyor. En doğru kararı vermek için bizden numune talebinde bulunabilirsiniz.Ya da showroomumuza gelip ürünleri görebilirsiniz.

dekoratif_dogal_taslar

Dekoratif Doğal Taşlar Kalite Kalitemidir ?

Doğal Taşlar doğadan çıkartılıp işlenilen malzemelerdir. Kaliteli yada kalitesiz doğal taş, mermer, traverten diye ayırmak yanlıştır. Fakat her taşın kullanım alanı farklı olabilir.Yanlış bir ürünü yanlış yerde kullanmanız  olumsuz sonuçlar doğurabilir. Örneğin, 1. Sınıf Cilalı parlak mermeri havuz kenarında kullanmanız kayıp düşme ve sakatlanma risklerine yol açabilir.

Öncelikle ürünün kullanım alanını iyi bilmeniz gerekir. Biz bu konuda sizleri en doğru biçimde yönlendirmeye ve en doğru ürünü tercih etmenize yardımcı olmaya gayret göstermekteyiz.

Metrekare ve Metretül  ne demektir ?

300px-1_meter_square.svgMetrekare ve Metretül birer ölçü birimidir. Metrekatre simgesi  (m2) dir. Alan ölçülerinin temel birimidir. 1 kenarı bir metre uzunluğunda olan bir karenin alanıdır.

Metretül  ; eni önemsemeden uzunluğu ölçülen birimdir. Örneğin 1 metretül hortum, 1 metretül ip vs.

Duvar –Zemin Alanı (METREKARESİ) nasıl hesaplanır?

Metrekaresini hesaplamak istediğiniz alanın eni ile boyunu çarparsanız m2 biriminden ölçüsünü bulmuş olursunuz.

Örneğin; Bir duvarınız var yüksekliği 2,40 cm Genişliği 350 cm  ( 2,40 m X 3,50 m =8,40 m2 dir. ) Çarpım yaparken örnekteki gibi virgül koymayı unutmayınız.  Aynı işlem zemin içinde geçerlidir.

Alan hesaplamalarınızı daha kolay yapmak için sitemizden hesaplama aracını kullanabilirsiniz.