2017 Mermer Doğal Taş Lavabo Modelleri ve Fiyatları

El Emeği ; Mermer Doğal Taş Lavabolar

Dekorasyonda doğa tarafından yaratılan unsurları kullanmak şık ve etkileyici sonuçlar almanızı sağlar. Doğal taş lavabolar her taş parçasının benzersizliğine doğrudan sahip oldukları için her zaman benzersiz parçalara sahip olmanızın garantisini verirler. Günümüzde banyo lavaboları çeşitli tasarımlara sahip olabiliyorlar.
-mermer-2017-dogal-tas-lavabo-modelleri-fiyatlari-banyo-dolap (8) Çanak lavabo tasarımı son dönemlerde çok sık tercih edilen bir tasarım olsa da kişisel zevklere göre çeşitli modelleri bulmak oldukça kolay. Mermer Banyo lavaboları doğal malzemeden üretildiğinde ustalar tarafından şekillendirilip cilalanıyor sonrasında ise satışa çıkıyor.Mermer Lavabo modelleri çeşitlenirken lavabo fiyatları da geniş bir yelpazede insanların beğenisine sunuluyor. Doğal taş lavabolar banyoların özelleşmesi ve eşsiz olması için oldukça başarılı bir alternatif olurken banyo dolabı ile uyumlu bir taş rengi bulmak da her geçen gün daha kolay oluyor.

-mermer-2017-dogal-tas-lavabo-modelleri-fiyatlari-banyo-dolap (4)

Dekorasyonda Farklılık ve Kalite

Doğal taş standart seramik lavabolardan sıkılanlar; dekorasyonda yenilik arayanlar; eşsiz bir dekora sahip olmak isteyenler ve uzun süreli çözüm talebi olanlar tarafından tercih ediliyor. Klasik tezgah üstü lavabo modelleri de artık doğal taşlar ile üretiliyor. Bu sayede tüm lavabolar temizliği oldukça kolay olan taş ürünler arasından seçilebiliyor. Taşın doğal görüntüsü olduğu gibi bırakıldığı zaman farklı bir dekorasyon tarzı ortaya çıkarmak mümkün olurken iyice cilalanan ve oyulan bir taş ile gösterişli bir dekorasyon da mümkün oluyor. Doğadaki taşlardan yapılan taş lavabolar en doğal ürünler olarak sunulurken binlerce yıllık fosilleşme sürecinden geçen organik malzeme ve bu malzemeyi taş haline getiren minerallerin verdiği doku sadece size özel bir lavaboya sahip olmanızı sağlıyor.087-mermer-dogal-tas-lavabo-modelleri-fiyatlari-banyo-dolap Doğal taş herhangi bir tasarım fikrine kolayca uyum sağlayabilecek esneklikte, uzun yıllar kullanılacak kalitede ve kendine özel doğal oluşumu sebebiyle eşsiz nadirlikte bir üretim malzemesi olduğu için hiçbir zaman eskimeyen ürünlerin temelinde yer almayı başarıyor.

Doğal Taş Lavaboların Avantajları

Taş lavabolar olağanüstü performans ve dayanıklılık sunar. Bu lavaboların paslanma ihtimali yoktur. Lavabo iyi bir şekilde cilalandığında lekelere karşı da oldukça dirençlidir. Isıya karşı dayanıklı olan doğal taş banyo lavaboları ses yalıtımı da oldukça etkilidir. Bu lavabolar su sesinin en az seviyede olmasını sağlar. Mermer Lavabo fiyatları seramik, cam lavabolara kıyasla biraz daha yüksek bilinse de dogaldekor.com tam burada size fiyat avantajı sağlıyor. Fabrikadan aracısız mermer lavabo alma imkanını sağlıyan Doğal Dekor firmasın ziyaret edebilir modelleri inceleyebilir sipariş verebilirsiniz. Banyolarınızda doğal ambiyans oluşturmak isterseniz doğal ahşap ve bambu kullanarak doğal taş mermer lavabolarla harika kombinler yakalayabilirsiniz.

Aşağıda Doğal Taş Mermer Lavabo Modellerimizden Bazılarını inceleyebilirsiniz.

Lavabo almadan önce bizi mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz, fiyatlarımızı görünce fikrinizin çok değişeceğine eminiz..

Sağlıcakla kalın, iyi günler dileriz.

Bir önceki yazımız olan  Bina Dış Cephe Dekorasyon Örnekleri Modelleri  başlıklı makalemizde bina dış cephe dekorasyonlarında doğal taş kullanımı ile ilgili fotoğraflar ve bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.