Ürün : 23 x23 mm Simli Beyaz Dekoratif Patlatma Doğal Taş Duvar Kaplama-DT 1568

Simli Beyaz Patlatma Mermer

23 x23 mm Simli Beyaz Dekoratif Patlatma Doğal Duvar Kaplama-DT 1568; 30×30 file ölçülerinde, 6 yapraklı 0.54 metrekarelik ölçüler ve 2.3×2.3 ebatlarındadır. Afyon – Uşak menşeli olan ve oldukça gösterişli olan bu taş stili; tv ünitesi arka fon kaplamasında, banyo duvar kaplamalarında, bina iç ve dış cephe kaplamalarında önerilen dekoratif bir taş biçimidir. Yanı sıra gösterişli, dikkat çekici ve efektif bir ofis dekorasyonu tasarlamak isteyenler için de oldukça ilham vericidir. Bahçe duvarları, otel, kafe – restoran türü işletmelerde göz okşayan duruşuyla tercih konusudur. Yanı sıra banyolardan mutfağa, antrelerden girişlere kadar da tüm duvar dekorasyonları için önerilmektedir.

Simli Beyaz Mermer Patlatma

Simli Beyaz Mermer Patlatma

Dar Mekanları Bile Ferahlatan Simli Beyaz Dekoratif Patlatma Doğal Taş Duvar

23 x23 mm Simli Beyaz Dekoratif Patlatma Doğal Taş iç açıcı ve ışıltılı görseli ayrıca kübik niteliğiyle geniş mekanlardan dar mekanlara kadar ferahlık getiren özellikleriyle önerilen bir doğal taş kaplama öğesidir. Ferahlık algısı yaratmak istediğiniz karanlık görünen her ortam için aydınlık ve iç açıcı yansımalara sahip olan bu taşı tercih edebilirsiniz.
Örneğin salonlarınızda en büyük koltuğunuzun konuçlandığıana duvarı vurgulamak istediğinizde kendine has ışıltılarıyla Simli Beyaz Dekoratif Patlatma Doğal Taş bu aradığınız yansımayı salonlarınıza kazandıracaktır. Yine tv ardındaki duvarda fon olarak kullanıldığında berrak ve odaklanma kalitesi yüksek ayrıca göz yormayan bir izleme alanı yaratır. Evlerin antrelerinde, hollerde hatta bina girişlerinde kullanıldığında oldukça geniş ve ferah bir mekana adım attığınız hissine kapılmanızı sağlar. Sıradan boya dokusu ve diğer taş stilleriyle karşılaştırıldığında asla mekanları boğmayan ve mekanlara soft boyut kazandıran niteliklerdedir.
Örneğin ofislerde, işletmelerinizde ya da evlerde böylesi güzellikteki bir taşı duvarlara kaplatarak niş boşlukları tasarlayabilir ve antika objeleri ya da değer verdiğiniz heykel, biblo türevi görkemli eşyalarınızıbu noktada sergileyebilirsiniz.

 

Simli Beyaz Dekoratif Patlatma Doğal Taş İle Aydınlatıcı Ve Göz Yormayan Doğal Taş Efektleri

Simli Beyaz Dekoratif Patlatma Doğal Taş,herhangi bir duvarda ya da tv ünitesi fonunda led ışıklarla harmanlanarak kullanıldığında ortama 2 kat ışıltı kazanır ve kazandırır. Eşyalarınızın daha sükseli ve havalı görünmesini sağlar. Büyük taşlarla kıyaslandığında çok daha soft, efektif ve göz yormayan niteliklerdedir. Bu yanıyla da mekanlara aradığınız ve özlediğiniz aydınlık derinliği katar. Özellikle beyaz ve pudra tonlarında dekore edilmiş mekanlarda renk devamı konusunda harika bir uyum sağlar. Uygulanması ve temizlenmesi de oldukça kolay olduğu kadar pratiktir de.

Simli Mermer Patlatma Taş

Simli Mermer Patlatma Taş

 

İlginizi Çekebilir: 1x48cm Simli Beyaz Mermer Patlatma Doğal Taş – DT1588

 

Doğal Taş Fabrika Satış Mağazası :
B.O.S.B Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 / Beylikdüzü / İstanbul

İletişim: 0212 875 81 15 – www.dogaldekor.com – info@dogaldekor.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.