Ürün: 5×5 Eskitme Gümüş Traverten Duvar Kaplama

Dekoratif doğal taşların şüphesiz en ilgi çeken modeli eskitme gümüş travertenler. Kristalli ışıl ışıl parlayan yapısı, gri kül rengi ve bej renk tonlarının doğal kombinasyonu her dekorasyona ve her duvar boyasına oldukça uyumludur. 5x5cm farklı kalınlıklarda kesilmiş gümüş travertenlere eskitme işlemi uygulayarak rustik görünüm kazandırdık. 30X30 cm ebatında fileye dizilen taşlar farklı kalınlıkları sebebi ile 3 boyutlu  gözükür. Güzel bir aydınlatma ile taşlardaki derinlik duygusunu arttırmanız mümkün. Eskitme gümüş traverten kullanım alanları da oldukça geniştir. Tv ünite arkası duvar kaplama, salon dekorasyonu duvar kaplama, bina girişi antre hol duvar dekorasyonu, dekoratif banyo mutfak duvar kaplama olarak ya da bahçe duvarı kaplaması olarak kullanabilirsiniz. Eskitme gümüş traverten fileli duvar kaplaması siparişi vermek için buraya tıklayın.

Eskitme Gumus Traverten

Eskitme Traverten

Mekan tasarımlarının yeni gözdesi olarak tanımlanabilecek olan eskitme traverten seçimleri sizi antik çağlara kadar götürebilir. Bu yöntemde eskitme işlemi uygulanarak travertenlere şekil verilmektedir.

Eskitme işlemi yapılırken taş, ebatlandırılmak üzere şekillendirilir. Doğal bir görünüme sahip olunması için de doğal taşların eskitme yöntemi ile forma girmesi sağlanır. Hem estetik hem doğal hem de antik bir görünüm elde edilmiş olur. Eskitme doğaltaşlar da kendi içlerinde farklı kategorilere ayrılmaktadır. Denizli noche antik eskitme, light antik eskitme, rustik antik eskitme, klasik antik eskitme ve Antalya noche antik eskitme olarak çeşitlerde farklı imkanlar bulunduğunu da söyleyebiliriz.

Eskitme Gumus Traverten

Eskitme Gumus Traverten

Bu çeşitlerin her biri serbest kullanım özelliğine sahip olduğu için oldukça uygun fiyatlar ile tasarlanmaktadır. Pratik uygulanma kolaylığının bulunması, uzun ömürlü bir yapısının olması, hesaplı olarak ücretler ile karşılaşmanızı sağlaması sebebiyle eskitme traverten modelleri herkesin rahatlıkla evinde kullanabileceği modellerin başında gelmektedir.

Eskitme traverten modellerinde siyah mermer seçeneği dış mekan dekorasyonlarında da sıklıkla kullanılabilmektedir. Yaygın bir şekilde cephe kaplama, bahçe duvarı süsleme, bina subasmankaplaması, şömine baca kaplaması, süs havuzu duvarlarının kaplanması gibi dekorasyon alanlarında kullanılmaktadır.

Eskitme Gumus Traverten

Eskitme Gumus Traverten

Eskitme Gumus Traverten

Bir önceki yazımız olan Mermer Profil Nedir? Nerede Kullanılır? başlıklı makalemizde mekanlarda doğal taşların kullanımı ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Mağaza Adres: B.O.S.B Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 / Beylikdüzü / İstanbul

İletişim: 0212 875 81 15 – www.dogaldekor.com – info@dogaldekor.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.